tisdag 18 augusti 2009

That’s not my name

Så är det avgjort. Tävlingen om bloggtiteln är slut. Efter att ha kommit med tre egna alternativ och efter att ha rådfrågat mitt nyfunna bollplank Challe, så hade jag sex alternativ, som ni, ärade läsare, kunde rösta på.

Idag kom alltså avgörandet, och efter ett lugnt dygn på röstfronten, så blev det ett av Challes förslag som vann en klar seger med fem röster. Fektus fnular är härmed det nya officiella namnet på bloggen.

*****

Jag har kommit på ett sätt att knäcka lite i nacken. Det är ganska obehagligt.

*****

En sann legend har gått ur tiden. Onkel Kånkel är en klassiker nästan i klass med Eddie Meduza. Den svenska könsrockens extrem har dött i en hjärtinfarkt, något man inte direkt väntade sig en dag som denna.

*****

Usain Bolt sprang, som alla vet, på nytt världsrekord igår (notera kameramannen som kämpar för att hinna med honom efter målgången). Han kan, enligt en svensk expert på sprintträning (hur nu det kan finnas någon sådan), springa 100 m ner mot 9.35 om allt stämmer med teknik, vind och plats (Mexico City skulle tydligen vara optimalt). Det är sjukt.

*****

Lasse Lindroth, mer känd för det svenska folket som Ali Hussein, var sjukt rolig. Eller vad sägs om detta klipp? Älskar skämten om Wasamuseet. Det är så klockrent.

På tal om klipp. Någon som kommer ihåg Knäppa klipp med Hans Crispin?

*****

Aqua har gett ut en ny singel, om ni inte har märkt det redan. Lene är hyfsat porrig i videon jämfört med vad man tyckte när man var liten. Fast, såklart, hon är inte lika porrig som i solodebuten.

*****

Topp 3 Bergkamp-mål:

1. 2-1 mot Argentina i VM-kvartsfinalen 1998

2. Mot Newcastle i Premier League 2002

3. Mot Leicester i Premier League 1997

Bonus: Tidernas assist fram till Ljungbergs 3-1 på Juventus i Champions League 2001

1 kommentar:

Charlotte sa...

Alltså, att det ska behövas att man åmar sig som Mme Nyström för att hävda sig som soloartist (eller artist i allmänhet) känns bara tragiskt.