fredag 10 april 2009

Friday Night

Torsdagen innebar plugg, träning och grillkväll utan grill i Stenhuggeriet/Grötvik hos Isak. Trevligt värre, men jag bestämde mig för att gå hem till mormor när de andra åkte in till stan. Lördag får agera utgångsdag istället.

Idag har det varit påskamiddag hos farmor, som för övrigt är en fanatisk anhängare av bloggen. Hon bjöd på lax (förrätt) följt av potatis med lamm och rotfrukter. Dessutom fick vi en variant på panacotta till efterrätt. Som en andra efterrätt blev det rulltårta. Väl hemma var man inte kapabel att ens småäta. Farmor kan det där med att mätta munnar och magar.

Fick pluggat en del idag. De provtentor vi fått känns inte så övermänskliga som man kände när man först såg dem. Måste säga att boken är bedrövligt svår att läsa. Jag rekommenderar inte folk att hoppa över föreläsningarna för att endast läsa boken. Föreläsningarna är guld värda.

Imorgon kommer mormor med familj. Dessutom ryktas det om att Daniel ska följa med, och det är ju alltid trevligt.

Frågan är var vi ska tillbringa kvällen med gänget. Det verkar inte vara så strukturerat, det där. Well, någonstans lär vi ju hamna. Om inte annat kan man ju ses i stan. Det löser sig.

Nehe, åter till plugget. Eller så blir det film, Finding Neverland. Det lutar åt det sistnämnda. Även om det lockar att lära sig allt om cerebrospinalvätskeproduktion.

Inga kommentarer: