onsdag 8 juli 2009

Stairway to heaven

Ganska trött idag. Har bland annat tvättat av carporten på insidan med disksvamp och målartvätt och vattenslang. Därför blev tröjan jag bar genuint smutsig. Som om detta göra inte vore nog har pappa behövt hjälp med att impulsbygga en trappa till uteplatsen till altanen. Inte lika smutsigt eller skitigt arbete, men drygt var det. Nåja, man ska vara glad att man får röra på sig lite och använda kroppen istället för att bara sitta framför TV:n.

* Hörde talas om att Alex höll på att drunkna igår kväll. Han hade badat med Roshy och Matteo i Grötvik när en våg sköljde undan de tre, varpå Alex följde med vågen ut och tvingade Matteo och Roshy till en räddningsinsats. Vi är alla glada att han överlevde.

* Arsenalbloggen som gjorde comeback igår fick en bra start. 16 läsare hittills. Över förväntan. Ska lägga in den på Bloggportalen också.

* Michael Jackson fick en minnesceremoni igår i Staples Center, där man nu har sommaruppehåll för ishockeyn. Jävligt grande asså. Nästan så att även jag satt med tårar på kinderna. Dock är undertecknad förvånad över att inte Justin Timberlake var där och uppträdde.

Inga kommentarer: