onsdag 22 juli 2009

Several injuries, no death

Skavsåren från inline hockeyn har börjat läka. Eller, det gjorde de redan i helgen, men nu är det ena skavsåret (dorsalt och distalt om malleolis medialis på pes sinister) nästan läkt. Däremot är det värre med det som är placerat likadant, fast på pes dexter, som ännu är ett öppet sår. Antar att det vanliga är det enda at göra: Alsolsprit på steril kompress och blir det en strimma längs benet är det fyra timmar på akutmottagningen för att få ett recept på antibiotika. Undviker glädje nöje detta scenario.

Allra värst är det nog ändå med Samir Nasri, som efter en närkamp med Abou Diaby på träning fått en fraktur på os fibula dexter. Borta två-tre månader och missar United borta. Skoj. Wenger måste handla. Nu.

* MUTV står på för en stund medan jag skriver och jag måste säga att jag är imponerad av Edwin van der Sars ryggsim. Or perhaps not. I övrigt har Ryan Giggs tydligen rakat bröstet sedan målet jag helst inte länkar till. Eller så har det bara ramlat av. Killen är ju trots allt, ungefär, 78 år gammal.

* Måste förresten ge en eloge till de två poliser i Halmstad, som istället för att bötfälla de i sällskapet som hade varsin ölburk med sig, snällt och lugnt förklarade att det var förbjudet att dricka i centrum och att vi skulle slänga burkarna i soptunnan en meter bakom oss. Vi blev överraskade och gav dem beröm för sitt beteende. Sådant ger gott rykte åt poliskåren.

* Bollklubben har värvat en islänning. De tidigare två (Eggert och Gunnar Heidar) har varit bländande. Hoppas att Jonas Gudni Saevarsson är lika bra som sina föregångare. Enligt Janne är han en liknande spelartyp Ante G, vilket lovar gott.Bara han är bättre än Sebastian Johansson, och gärna bättre än Tim Sparv. Då kan man kanske klättra lite i tabellen.

Inga kommentarer: