måndag 4 maj 2009

Punker

Lyssnar en del på Indochine via Spotify idag. Jag blir bara mer och mer kär i detta band. Kan inte riktigt förstå vad de gör rätt, men något är det. Antagligen är de bara herrans bra musiker. Lite som Depeche, fast inte på samma nivå. Dessutom görs ju all deras musik på franska, och påverkar således inte lika många som Depeche kan göra.

Borde plugga järnet idag, men är för trött på det. Helgas gånganalys är bara för j*vla tråkigt. Dessutom alla uttryck på engelska som man dessutom har olika varianter på, beroende på vem man frågar. Det känns bra i det avseendet att man kan komma genom tentan via logiskt och smart tänkande, men det känns inte bra i det avseendet att det är så luddigt och flummigt med alla definitioner och alla ickedefinierade saker. Usch.

Ska komma hem och skryta i sommar: "Jaså, du vet hur lagstadgarna fungerar? Jaså du vet hur man bygger ett hus? Äh, släng er i väggen, för jag vet hur man GÅR!"

Det blir en och annan tentaöl på onsdag kväll, med Champions League som huvudnöje (misstolka mig rätt, ska ju faktiskt vara i Solna 8.30 torsdag morgon och vara representativ).

Sverige slog Frankrike i Ishockey-VM idag. Wow. Guif slog Sävehof borta igår och tog sig till Globen och SM-finalen på lördag. Wow!

Börjar morgondagen med kursråd kl 12.15. Roligt! Tror att Wim kommer få höra en del negativa påpekanden. Inte för att han själv har varit dålig, men kursen har varit konstig. Väldigt konstig.

Hade över 100 läsare på bloggen igår. Mer sånt! Ska skicka ett tack till Hans Wahl på fencing.se för reklamen på hemsidan. Hoppas att några av er som kikade in fortsätter att följa mina äventyr i Stockholm.

Inga kommentarer: