lördag 16 maj 2009

A Little Respect

En uppmaning till Halmstads BK - visa lite respekt gentemot era fans. Ni är en populär klubb, många gillar er, många fler än de som idag pallrat sig till Borås Arena för att se er fullständigt tappa allt som har med mod, vilja eller teknik att göra. Ni är värdelösa i första halvlek och ligger under med 4-0 efter 45 spelade. Det är fanimej bara brist på respekt mot sina egna.

Gårdagens brännboll var trevlig när vi väl hittade dit. Hagaparken är stor, omänskligt stor, och vi irrade runt i över en timme innan vi hittade dit. Väl där bjöds det på näst intill obegränsat med kall (!) öl och cider, bara man betalade en fast summa på 100 kr. Mycket trevligt anordnat.

Ikväll får vi se vad som händer. Har inte tänkt att dra en krogrunda. Eventuellt blir det Eurovision Shitty Contest hos Calle, eller hos en kompis till Stoffe, alternativt lugnt och fint hemma med pizza, godis och läsk.

Lill-Nisse var nere på USM i Karlskrona idag, hamnade på pallen efter, får man ana, en väl genomförd tävling. Stort grattis, önskar jag, och hoppas att han fortsätter glädja oss med bra fäktning i framtiden.

Dessutom glada hälsningar till syster Bella, som konfirmeras imorgon.

Inga kommentarer: