fredag 15 januari 2010

Rättelse och galenskap.

Vill bara rätta till mitt misstag igår och tar tillbaka det jag skrev om att det var "En bra onsdag". Efter att ha bevittnat Readings seger på Anfield blev det mer än så, nämligen en "Lite mer än bra onsdag".

*****

Fortfarande ingen äkta "Vi har värvat Sol"-bild på .com, men jag räknar med att en sådan åker upp på hemsidan ganska snart.

I övrigt är det ganska svalt, för att vara ärlig. Inte för att Sol är det jag drömmer våta drömmar om en januari som denna, men vafan. Det är bättre än att vi värvar - låt säga - en målspottare som Micke Dahlberg.

*****

Hyfsat annorlunda match på Estadio Vicente Calderón ikväll. Atlético går upp till 4-0 (Recreativo vann första mötet 3-0) och har full kontroll.

Vi backar bandet, förresten.

Hyfsat annorlunda match på Estadio Vicente Calderón ikväll. Atlético går upp till 4-0 (Recreativo vann första mötet 3-0) och hade, på sitt eget Atlético-vis, inte någon som helst kontroll överhuvudtaget. Mycket riktigt. Assuncao ser till att, på ett synnerligen artigt sätt, ge bollen till närmaste Recreativo-lirare, som gör 4-1 och ser till att hans lag i dåvarande läge är vidare på bortamål.

"Nu kan det alltså inte bli förlängning" utbrister en hyfsat misstajmad Johan Edlund när målet kommer, det vill säga cirka 10 minuter efter 4-0, som var det nu-blir-det-ingen-förlängning-avgörande målet. Stående ovation i Casa del Fektus.

Slut på galenskaperna? Ingalunda. Assuncao ser till att bli utvisad, varför Recreativo, på redan nämnda Atlético-vis, låter Agüero snurra med försvaret och bli fälld. Agüero spelar vidare och får ett bra läge, men då blåser - den först fördelstecknande - domaren av spelet för att döma frispark. Agüero went bananas innan han såg Simão knorra in 5-1 i krysset.

Fou.

Matchen slut, Atlético vidare med 5-4 totalt.

*****

Brynäs vann idag igen och tog både ett och tre tigersprång mot slutspel.

Då bjuder vi på den här. Piloerektion varje gång man ser Ove Molin i Kempehallen.

Imorgon: Tentamen på grundkursen i psykologi. Mumma för en längtande själ.

Inga kommentarer: