måndag 11 januari 2010

Klockrent.

Efter att snabbt ha kollat att brandvarnaren fungerar, så konstaterade jag att köttbullarna var riktigt goda för att vara köpeköttbullar. Nu när man är mätt och glad, så är det läge att ta en koll på datorn och dra iväg detta blogginlägg innan man ger sig på tentaplugget.

*****

Allas vår Arsène Wenger tycker att Denilson ska ta bollen med händerna nästa gång han blir skadad. Dessutom hade han inget emot att Everton spelade vidare.

Inga konstigheter.

*****

Godislandet stänger 20.00 eller? Vore inte fel med tentapluggsgodis.

*****

Inga nya rykten för Arsenals del idag vad det verkar. Snart kommer väl något där Cesc Fàbregas systers hundvalp sagt till Sport att Cesc ska flytta till Barca i sommar för att systern blivit allergisk mot pälsdjur, varför Cesc måste ta hand om valpen i fråga.

En gammal grej som fått en vändning är att Mérida endast diskuterar kontrakt med Arsenal, och alltså inte med Atlético de Madrid, som tidigare sagts. Huruvida det är sant eller inte, det vette fan.

*****

Bara två månader kvar till Challenge Bernadotte i Eriksdalshallen. Förhoppningsvis kommer vår älsklingsuzbek Alisher Usmanov och besöker tävlingarna i egenskap av ordförande  i FIE. Ska försöka få en intervju med honom. Om han kommer, alltså. Det gjorde han tyvärr inte senast.

Kommer han inte, så hoppas jag i alla fall att ni läsare gör det. Fäktning är bäst live, som vi säger i branschen.

*****

Som avslutning - Tillåt mig presentera klockren.nu

1 kommentar:

Charlotte sa...

Av att döma skvaller verkar det inte ha planerats så jättemkt kring bernadotte... Det börjar bli ganska tajt nu.