lördag 30 januari 2010

En intressant lördag.

Här vaknar man upp på lördagsförmiddagen och klickar in sig på internet för att kolla vad som händer idag. Man hinner inte sitta länge innan man möts av nyheter som man finner väldigt märkliga eller helt enkelt bara crazy, insane och fucked up.

Vi kan börja med vår älskade vän John Terry, som ska ha idkat samlag med Wayne Bridges WAG tillräckligt mycket, länge och ofta för att en tidning ska ha fått nys om det. Den gode JT drog sedan tidningen inför rätta, men förlorade målet. Bloggen önskar Mr. Terry en trevlig skilsmässa.

John Terrys snedsteg är dock inte det mest intressanta idag. Togo har nämligenblivit avstängda av CAF i två mästerskap. Det är, överraskande nog, inte för att man har Herr Vidrig von Äckel som lagkapten, vilket hade förklarat saken väl, utan det är för att man drog sig ur mästerskapen till följd av gerillaattacken strax före mästerskapens början. Sympati av ädlaste art.

*****

Handboll måste vara den optimala TV-sporten. Många mål, mycket känslor, mycket tafsa/klämma och inte för långa matcher. Dessutom är de flesta ganska så vältränade, eller “fitta”, som Lagerbäck uttrycker det på sina ocensurerade presskonferenser.

*****

Jag är klar med min topp 100 över favvolåtar. Inte helt på det klara hur den ska publiceras. Förslag?

*****

Sol Campbell verkar få starta imorgon. Mot Manchester fucking United. Räck upp en hand alla ni som trodde det när säsongen drog igång i augusti.

*****

Nu ska jag försöka följa det som kallas världens största fäkttävling via en icke fungerande resultatrapportering på en tysk fäktresultatsajt. Vi hörs förmodligen inte imorgon. Det får bli på måndag.

Inga kommentarer: