måndag 25 januari 2010

Måndagsblogg.

Hemma idag. I morse hittade jag nämligen ingen anledning att gå i skolan med en bultande huvudvärk. Istället lite sömn på det och när man verkligen vaknar till, så sätter man sig såklart vid sin dator. Som vanligt när man är hemma.

Om vi börjar med lite Arsenalnytt, så kan vi berätta att Jay-Z tydligen gillar Arsenal. Han bjuder nämligen laget på fest om man vinner ligatiteln.

Frågan alla ställer sig: Bjuder Pat Rice på en breakdance på dansgolvet?

*****

Igår/inatt var det Championship söndag borta i jänkarland. Indianapolis Colts utmanövrerade skrällen Jets och tog sig ganska komfortabelt vidare till Super Bowl. Värre var det i New Orleans, där hemmalaget Saints tvingades till en förlängning innan man kunde sparka hem finalplatsen. Lite synd om Vikings QB Brett Favre, som gjorde en hjälteinsats förutom en vansinnig interception i slutsekunderna.

Det kommer att bli en magisk Super Bowl den 7 februari.

*****

Ikväll spelar Depeche Mode i Malmö Arena. Är Ahldén där?

*****

Mannone förlängde idag sitt kontrakt. Kommer Almunia att petas nästa säsong? Det ryktas även om att Arsenal (tillsammans med Sp*rs och några andra engelska klubbar) ska ha varit intresserade av jan Mucha, som ska ha skrivit på för Everton.

Jag ser nämligen gärna en annan förstekeeper än den där engelska spanska pajasen.

*****

En grej jag funderade på igår: Påminner inte JET väldigt mycket om den där långa tjommen från Togo? Bara rent utseendemässigt, alltså. Jag uppfattar nämligen fortfarande JET som en ganska sympatisk herre.

*****

Trevlig respons på det där med en top 100. Jag fortsätter fundera och ska nog försöka knåpa ihop någonting. Räkna inte med något denna vecka, bara. Det kan ta sin tid.

*****

Avslutar med en högklassig uppvisning i ny teknologi. Smaka på den här en stund.

Inga kommentarer: