fredag 5 september 2008

Utgång ikväll + Fotboll i oktober

Ikväll smäller det, då fyra vinnarskallar, fyra genier, fyra talanger, fyra allkunnare, fyra...tja, idioter (typ) ska gå på Pio, ca 11 månader efter att man fått presentkorten iochmed segern i den oerhört ärofyllda mentorsdagstävlingen. Jag, Matteo, Emiliano och Alessandro vann mångkampen innehållande frisbee, golf, tipsfrågor, musik/TV-kunskaper med mera. Det roligaste ändå är att (den bakfulle) Alex bönade och bad för att han och (den inte lika bakfulle) Emil skulle få vara med mig och Matte, trots att vi egentligen skulle vara med Biffen och Fimpen. Men, som alltid annars, så fick Alex som han ville, och vi fyra körde ihop. Jag menar, ingen hade väl i åtanke att vi skulle vinna skiten? Jag kan berätta att Biffen o Fimpen var ganska sneda på oss när vi hade mage att vinna, de som "skulle" vara med oss. Värt att notera är också att samtliga lag i top 3 kom ifrån SPI05B. Pure class.

Imorgon kväll blir det Kallekrona med pappa, Nisse och Jepser (roligare med Jepser än Jesper). Musketörträffen går av stapeln, och nytt för i år är att det bara är seniorklasserna i värja. Floretten har allt mellan Äldre Ungdom och Senior. Lite synd, men "aja, ba å bita", som man säger i Halmstadland. Men innan det bli tävlingsdags ska man se Albanien-Sverige. Om det blir på campingen eller i stan får framtiden utvisa.

Nu verkar det som om det blir en resa i höst. Matte och hans bröder ska till London den 17e oktober för att se Arsenal-Everton den 18e. Jag är fet lett på det och nu gäller det bara att samla på sig nog med pengar till tröja (Clichy 22 eller Nasri 8 bortatröja) och mat. Synd om Timmie som inte kan hänga med, men det får bli en annan gång.

Inga kommentarer: