fredag 18 december 2009

News feed.

Brynäs har plockat in en kanadick på provspel för att kanske täcka upp för Petri Kokko, som, efter att ha värvats mitt under säsongen för att täcka upp för en långtidsskadad Lasse Jonsson, själv blivit knäskadad och är borta resten av säsongen.

Ska mitt kära Brynäs ta sig till slutspel i år igen, så ska man nog undvika att få sina spelare skadade och, framförallt, se till att sätta en blåslampa i röven på Nordquist och Kahnberg.

*****

Arsenal möter Porto i Champions League. Det ska man utan större bekymmer kunna ta sig ur med CL-spelet i behåll. Även om jag hellre hade sett att man fått Stuttgart, med Hleb i laget. Jävla FC Barcelona att köpa våra spelare, försämra dem, låna ut dem och sen se till att laget de spelar i inte får använda de i åttondelarna i CL!

Cesc är skadad, förresten. Just nu är följande lirare skadade:

Cesc, Clichy, Gibbs, Traoré (dvs våra tre första val på vänsterbacken), Bendtner, Eboué, Djourou, Denilson, Rosicky. Med andra ord nio st, varav 8 potentiella startspelare om man räknar funktionellt.

*****

Både Nephew och Muse till Roskilde 2010. Hoppas att de spelar samma dag, då åker jag till Roskilde med endagsbiljetten i handen.

*****

Jullovet började igår, med hemmakväll hos Björn efter att vi varit på Hermans och ätit. Trevlarns.

Hem på söndag!

Inga kommentarer: