fredag 28 november 2008

Hemmakväll

Det blir ingen utgång ikväll, hittar ingen bra förfest. Så är det när man inte har något liv. Det blir istället Idol 2008 och pizza med (huvva) familjen och syrrans sex kompisar. Hoppas att fjortisarna ska strunta i idol så att vi får se själva, orkar inte med dessa hormonstinna studsbollar med oljade gångjärn i käften. Något förvånande verkar de ha bra muskler i benen, eftersom det låter som om huset ska rasa samman när någon stampar i golvet ovanför mitt rum.

Det blev för övrigt en Olympia (tomat, ost, skinka, lök, giros kebab, sås, fefferoni) som beställdes. Ska bli gott. Gärna med en avkyld Fruktsoda från Krönleins Bryggeri. Jävligt grande.

Nu ska jag bränna en skiva åt morsan, ska bli intressant att se vad det är på den först. Man tänker ju inte bränna kommersialistiskt skit som Kent, Coldplay eller Tokio Hotel. Men, eftersom det är en skiva från Lasse på jobbet, så är det nog ren kvalitet, typ Lasse-Stefanz, Torgny Melins, eller varför inte Larz-Kristerz? Eller helt enkelt bara en vanlig jävla julskiva.

Inga kommentarer: