tisdag 26 augusti 2008

Fotboll på flera sätt

Det är roligt det här med fotboll. Det kan skådas, skådas, utövas och utövas. Först och främst kan man spela fotboll fysiskt, dvs springa efter bollen på en plan med sina polare/lagkompisar. Dessutom kan man spela fotboll på ett tv-spel. Sen kan man även se fotboll live, i verkligheten, exempelvis gå till Örjans Vall, eller så kan man se det på tv. Inte konstigt att det är världens största sport.

 

Dagens Off-Topic: Wenger är dum i huvet.

 

See you next time.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens Off-Topic-kommentar: Hade inte Wenger tagit över Arsenal den där sensommaren för tio år sedan, hade Arsenal inte varit vad dem är idag, och du hade aldrig hållt på dem. Wengers tillträde på bänken förde alltså både gott och ont med sig.

Visst, det går tungt emellanåt, och det är lätt att utifrån ha åsikter om hur laget ska formas. Hade till exempel du, Fektarn (som, vad jag förmodar, inte är dum i huvudet, och således hade varit bättre lämpad att leda The Gunners än den korkade fransosen) varit Arsenals manager, hade säkert både David Villa, Robinho, Xabi Alonso och Diego Maradona värvats till vår stolta klubb, och Gooners värlen över hade fröjdats och ejakulerat om vartannat. Men å andra sidan, hade vi då aldrig fått se spelare som Clichy, Kolo Touré, Sagna, och - gud förbjude - Cesc, i rött och vitt. Som sagt - både gott och ont.

Tack för ordet.

Joakim Lindqvist sa...

Well, som du säkert förstår, så tycker jag inte att Le Boss är dum i huvet, utan att han bara agerar väldigt dumt för tillfället. Att säga att vår trupp är bra nog för att slåss om CL och PL är rent nonsens. Vi har inte en chans så länge det saknas en top class-player på mitten.

Anonym sa...

"Att säga att vår trupp är bra nog för att slåss om CL och PL är rent nonsens. Vi har inte en chans så länge det saknas en top class-player på mitten."

Jag antar att du sade ungefär samma sak inför förra säsongen. Hade du rätt? Nej. Flamini blev denna toppklasspelare, samtidigt som Diarra köptes i sista stund. Att dessa två försvunnit är knappast Wengers fel.

Joakim Lindqvist sa...

Hmm, poängen är ju att förra året hade vi ett bredare innermittfält än vi har nu. Ändå räckte det inte. Hur ska vi då kunna lyckas bättre i år utan att bredda där? Vi har i dagsläget ingen solklar innermitt bredvid Cesc. Förra året skulle Gilberto vara det, men Flamini gjorde en säsong han aldrig kommer upprepa. I år har vi - Denilson, som är i princip fullständigt oprövad på PL-nivå och Diaby, som är skadad titt som tätt.

Jag hävdar att det krävs en värvning för att vi ska kunna slåss om PL o CL i år. Lyckas han vinna nån av dessa i år utan att förstärka ska jag , om det går, köpa en tröja med "Wenger won it - 09".