onsdag 26 mars 2008

Offsideregler och genusforskning

Så var det som vanligt igen. Arsenal gör en dålig insats men är på väg att hålla ledningen mot Chelsea tiden ut. Då får vi tre skador i samma minut, Chelsea gör två byten samtidigt som våra spelare väntar på att få komma in. En minut senare gör en offsidestående Drogba 1-1,  åtta minuter senare 2-1, och jag blir lika förbannad som alltid när Chelsea vinner på tur. Visst, de var bättre, men de ska inte få vinna för att domaren står och sover ute på linjen. Helt oförståeligt.

Hata Chelsea, hata att Arsenal ALDRIG har tur med domslut. ALDRIG. Vi har bara fått ungefär två-tre straffar i år, Martin Taylor som köttar sönder en av våra få anfallare blir i princip hyllad efteråt (eller, nja, fick ingen förlängd avstängning i alla fall), och dessutom blir våra mål felaktigt bortdömda. För att inte tala om lottningarna, där vi hela tiden blivit missgynnade, som vanligt. Enda ok lottningen var gruppen i CL, men annars har det varit grymma matcher på papperet, fast vi har hela tiden rest oss upp och parerat smällen. Nu tar krafterna slut, och vi orkar inte sista delen av säsongen, till skillnad från lag som Chelsea, som kunnat åka på en räkmacka genom hela säsongen.

Genusforskning, ja. Jag o Mario Matt har snart skrivit färdigt resultatdelen i vårt projektarbete, och vi har fått fram en hel del intressanta fakta.

Jag lovar, att ni som vill ha ett ex kommer få det. Men, tyvärr, inga autografer än så länge.