torsdag 18 mars 2010

Pinsamt.

Så här går det när man är sjuk och inte har mkt annat att tänka på att kunna konversera på annat vis än SMS. Eller, ja, jag har ju haft min litteraturstudie i huvudet också, såklart. Det fråntar mig dock inget av pinsamheten med att inte ha skrivit något här på nästan en hel vecka.

Har under den friskare delen av min sjuka vecka gått promenader österut-söderut- västerut-norrut-österut för att på så vis ha gått i den, ähum, friska luften i snudd på en timme. Jag antar väl att luften nere mot Hammarby Sjöstad till är så rent man kan få det när man bor på Södermalm. Trevligt.

Extra trevligt var det dock idag när man hade sällskap på vägen. Det är roligare än att gå själv med iPodens (ganska så obekväma) hörlurar i öronen.

* Redovisningar imorgon i Vetenskapsmetodiken. En bruten värja i betyg till det.

* Blev utmanad av promenadbihanget, som påstår att jag egentligen anser How I Met You Mother vara roligare än Two And A Half Men. Efter att ha legat och tokgarvat under natten till Charlie Sheen och hans kumpaner, så vill jag ge serien fem värjor och utskåpning + Tagliariols guldstöt, medan HIMYM får nöja sig fyra värjor och stilpriset vid Silverfloretten.

Klart är i alla fall att jag ska testas i ämnet. Jag bangar inte.

2 kommentarer:

Henke L sa...

Stilpriset är ju dock inte alla förunnat;)

Joakim Lindqvist sa...

Nej, det är HIMYM förunnat för att de är så nära att vara fem värjor :)