torsdag 4 mars 2010

Nära döden.

Höll på att slå ihjäl mig idag när jag skulle handla inför helgens bestyr. Den, till synes, ofarliga trappan ner till porten var snötäckt och hade jag inte hållit i mig i handledaren hade jag legat med en tudelad kropp. Har inte upplevt sådan halka sedan jag gick ut för att hålla ett idrottspass i ishallen iförd ett par slöa skridskor som inte ville skära i isen. Läskigt.

*****

Nu närmar det sig. Challenge Bernadotte. Imorgon bitti, kl 08.00 CET drar det igång med, förhoppningsvis svenska och irländska framgångar (man måste hålla en tumme för Benedict). Vi har publicerat ett flertal intervjuer på hemsidan redan och nu är det dags för deltagarna att visa vad de är gjorda av.

Själv ska jag spendera ca cirka 25 timmar i Eriksdalshallen under helgen, bara för att sedan kliva upp tidigt måndag morgon och sitta med ett då, till synes, skitdrygt Ping-Pong.

Tur att man har köpt nytt kaffe att avnjuta.

*****

Skrev ett blogginlägg på Arsenal.se idag (där ni hittar listans uppdaterade version). Det var första gången på länge och det kommer inte att bli något nytt inlägg förrän tidigast söndag kväll. Tung vecka för mina läsare på Arsenal.se.

*****

Kadett-EM pågår för fullt nere i Aten. Florettkillarna hade ingen bra dag. Eller, snarare, en katastrofdag. Oskar Weinberger, den, i mitt tycke, bästa av våra kadetter vann inte en match.

Han kom inte sist, som väl var, men man hade ju hoppats på lite mer.

Inte heller de ryska killarna kom sist. De kom etta, tvåa och, ja jävlar, trea. De var heller inte spelbara på att vinna dagens lagtävling, som vanns av - just det - Ryssland.

2 kommentarer:

socrates sa...

Kadett är en modell av biltillverkaren Opel och Florette är en utsökt dessertost från fäktningens hemland, Frankrike. Jag undrar således, vad har inspirerats av vad? en kombination? en överenskommelse? eller kanske rentav en slump?

Joakim Lindqvist sa...

Môcke bra fråga. Jag tar reda på detta imorgon.