lördag 2 maj 2009

Kung för en dag

Kom till Åkeshovshallen 15 min innan uppropet idag. Hade inte ätit frukost. Hade glömt strumporna hemma, så jag fick låna ett par av den otroligt generösa och trevliga Edward Flyborg. Hade 2 fungerande vapen, varav det ena är ett objekt för acetonrör och omlimning. Åt frukost kl 11.15, då starten hade fördröjts till kl 12. Det var ju ändå en betydelselös tävling.

Poulen gick bra fram till sista matchen. Då knäcktes klingan jag lånat av fåssan. Supernajs Kobajs, som flugan sa. Hade således ett (1) vapen att tillgå. Får dock en "enkel" väg till semifinal. Slår blivande Universiad-deltagaren Carl Lindgren från Linköping med 15-11. Stabil seger. Nu har dock tråden lossnat lite, får lagningslimma. Då ropas min kvart upp mitt i limningen. Jag gick inte upp i limningen, men blev förvånad och trött. Dock slår jag min opponent enkelt med 15-5 efter att ha legat under med 4-5. Jag gjorde alltså 11-0 på mindre än en period.

Fick då möta Robin Kase (som jag slagit i poulen med 5-3) i semifinal. Orken tröt och jag klarade inte att hänga med. Stryk med 15-10, men ändock min första pallplats denna säsong. Trevligt värre. Fick en medalj, en handduk och ett skavsår på pekfingret för besväret. Det kan vara det mest tykna jag gjort, det här. Riktigt tyket.

Firade med pizza (för andra dagen i rad, vilket ni trogna bloggläsare noterat) framför El Clasico, som blev en klassiker. Barca spelade skjortan av Real-spelarna, kostymen av Juande Ramos, kalsipperna av publiken, väggarna av Santiago Bernabéu och bjöd på en ren och rosa (skär, you know) uppvisning. 6-2 skrevs det till till slut. Magnifikt. Puyol och Piqué gjorde varsin balja. Bara en sån sak.

Nu ska jag förbereda mig för sängen. Ska döma imorgon. Får hoppas att det går lite snabbare än idag. Det var nämligen inget bra arrangemang idag. Hoppas att de lärde sig av gårdagen. Man ska dock inte hoppas för mycket. Vi är ju i Stockholm. Jag har nog blivit dummare sedan jag flyttade!

However, nu blir det tandborstning. See you later, krokodil.

2 kommentarer:

Eric Goesta Rosén sa...

Apropå El Clásico.... Skrev en grej om Xavi och Messi i frågan. Här om du är intresserad.

Joakim Lindqvist sa...

Jag är intresserad. Ska läsa omgående.